برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اخبار::
آشنایی با کانون::
عضویت در کانون::
خبرنامه::
گالری عکس::
تماس با ما::
::
کانون صنفی

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
لینک های مرتبط

انجمن صنفی اعضا هیات علمی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان


شورای صنفی اساتید دانشگاه کاشان


کانون استادان ایران


 مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه یزد


مجمع صنفی اعضای هیأت علمی شعبه دانشگاه شهید باهنر کرمان


انجمن اساتید دانشگاه خوارزمی

..
:: نشست پاییزه کانون صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ::
 | تاریخ ارسال: 1396/8/16 | 
برگزاری نشست پاییزه کانون صنفی اعضای هیات علمی با حضور مهندس هاشمی طبا
 
نشست پاییزه کانون صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، با حضور و سخنرانی مهندس هاشمی طبا، دوشنبه پانزدهم آبانماه 1396 در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار شد.
این نشست، تکلمه ای بر مقاله «رفع دلواپسی های واقعی برای دولت دوازدهم» بود و در آن مهندس هاشمی طبا سخنرانی کرد. در پایان نیز اعضای هیات علمی حاضر در جلسه نقطه نظرات خود را در خصوص راهها و امکان نقش آفرینی فرهیختگان دانشگاهیان در مسایل اجرایی و اجتماعی کشور بیان کردند.
در ابتدای این نشست، دکتر میلانی (رییس هیات مدیره کانون صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران)، با اشاره به سابقه 12 ساله کانون صنفی اعضای هیات علمی این دانشگاه گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران، اولین تشکل صنفی در بین دانشگاههای کشور را تشکیل داد. وی افزود: دانشگاه علم و صنعت ایران، علاوه بر اینکه وظیفه خود می داند به شایستگی های دانشگاه بپردازد، وظیفه خود می داند به این شایستگی ها ارتقای کیفی نیز بدهد.
وی با این تاکید که پیگیری صنفی مسایل کشور، نتایج بهتری در پی خواهد داشت و کار صنف هیات علمی نیز، بررسی علمی است، گفت: امیدواریم این اتفاق بیفتد که مسایل کشور، به صورت علمی بررسی شوند و نتایج و راهکارها، کاملا علمی ارایه شود.
پس از آن، دکتر امامی به مهمانان، سخنران مدعو، نمایندگان حاضر از دستگاههای اجرایی و وزارتخانه ها (که در پی دعوت هیئت مدیره کانون از سازمان حفاظت محیط زیست و وزارتخانه های راه و شهرسازی، بهداشت و جهادکشاورزی اعلام آمادگی کرده بودند) و اساتید حاضر در جلسه خیرمقدم و خوشامد گفت.
سپس مهندس هاشمی طبا، با موضوع «گفت وشنودی درباره جایگاه اساتید در رفع دلواپسی های واقعی برای دولت دوازدهم» سخنرانی کرد. وی با اشاره به سنگین بودن وظیفه و دشواری کار حکومت و دولت در اداره امور کشور و نیز کسری بودجه 40 هزار میلیارد تومانی دولت در آغاز سال جاری، گفت: با این رویه که دولت به ملت، وعده ارایه همه خدمات را می دهد، نمی توان هیچ چیز به مردم داد و دولت باید اولویت های کشور برای مردم خود را روشن کند که چنین اتفاقی نیفتاده، حتی در برنامه ششم توسعه نیز همه محورها ذکر شده که اجرای آن هزار هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
وی با اشاره به بحران بی آبی و خشکسالی کشور و نشست 300 دشت از مجموع 600 دشت کشور، تصریح کرد: هزاران روستای ما گرفتار خشکسالی است. دریاچه ارومیه همینطور. میلیاردها لیتر آب کشور به دلیل مصرف نادرست تبخیر می شود. هزاران هکتار سرزمین حاصلخیز را در خوزستان با احداث یک سد از بین بردیم و از این دست فجایع بسیار داریم. اگر دلواپس هستیم باید دلواپس چیزهای درست باشیم.
وی تاکید کرد: بدون تردید، سرزمین ما در حال انقراض است. ما ایرانیان، داریم ایران را به مثابه دستمال یک بار مصرف، خرج می کنیم. اگر رزمندگان ما برای حفظ مرزها در جبهه ها شهید می شوند، سیاست داخلی ما هم باید به گونه ای باشد که حفظ سرزمین را در بر داشته باشد و قبل از آنکه توسعه، صنعت و... را مد نظر داشته باشیم باید ببینیم کشور چگونه باید حفظ شود.
مهندس هاشمی طبا تاکید کرد: رابطه دانشگاه و صنعت این است که فرهیختگان دانشگاهی ما به عنوان شبکه، فعال باشند و اولویت های کشور را تشخیص دهند. وی افزود: ما دانشگاهیان باید مسایل کشور را تشخیص دهیم و بر آنها پافشاری کنیم و از دولت مطالبه کنیم. اگر صدای مطالبات دانشگاهیان سراسر کشور، صدای منطقی و قوی باشد، مجلس و دولت و رهبری نیز می پذیرد. از جمله مطالباتی که می تواند مورد نظر دانشگاهیان از حاکمه باشد این است که بپرسد در امر تولید چه می کنید؟ ببینیم در موضوع صادرات، چه کالاهایی باید کوشش شود تولید شود و برای این کار چه امکاناتی را داریم و چه چیزهایی را نداریم. بازار مورد نظر کجاست و به کجا باید صادر کنیم.
مهندس هاشمی طبا با طرح این سوال که میراث نسل حاکم ما در مملکت چه باید باشد، گفت: میراث مهم است. ببینیم مملکتی سرافراز و آباد می خواهیم یا کشوری که هر جای آن ویرانی و خرابی داشته باشد؟ فقط تئوری سیاسی نداشته باشیم، مسایل اجرایی را نیز از دید علمی، بررسی و نقد کنیم. در مسایل اجرایی است که مسایل علمی می تواند تجلی یابد. دنیا را دانشمندان تغییر داده اند. خوب است امید دهیم ولی در کنارش باید امیدوارانه هم عمل کنیم.
سخنران در پایان با ذکر این مطلب که آینده کشور در خطر است و فرهیختگان و اساتید باید نظریه فعال بدهند و پای آن بایستند، گفت: اگر دانشگاه می خواهد نقش اجتماعی خود را ایفا کند باید شبکه دانشگاهی ما متشکل شود و به جای حرف سیاسی، حرف اجرایی بزند. وی از شبکه دانشگاهی دانشگاهیان خواست بر اساس دلواپسی های درست برای آینده مملکت، مسایل واقعی کشور را در یک کنگره اساتید مطرح و مطالبات واقعی را به دولت و مجلس منعکس نمایند.
در ادامه این نشست، چند تن از اعضای هیات علمی دانشگاه، دیدگاهها و نقطه نظرات خود پیرامون مسایل اجرایی کشور را طرح نمودند و همچنین آقای مهندس امیدی (نماینده معاون وزیر راه و شهرسازی) از سوی معاونت معماری و شهرسازی وزارت متبوع خود، ضمن اعلام استقبال این معاونت از اندیشه و نقد و نظر دانشگاهیان، نسبت به استفاده از اتاق فکر اساتید دانشگاه در این معاونت اعلام آمادگی کرد.
دفعات مشاهده: 2993 بار   |   دفعات چاپ: 730 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4665