برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
   [صفحه اصلی ]   [ English ]  
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اخبار::
آشنایی با کانون::
عضویت در کانون::
خبرنامه::
گالری عکس::
تماس با ما::
::
کانون صنفی

AWT IMAGE

AWT IMAGE

AWT IMAGE

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
لینک های مرتبط

انجمن صنفی اعضا هیات علمی دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان


شورای صنفی اساتید دانشگاه کاشان


کانون استادان ایران


 مجمع صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه یزد


مجمع صنفی اعضای هیأت علمی شعبه دانشگاه شهید باهنر کرمان


انجمن اساتید دانشگاه خوارزمی

..
:: دومین گردهمایی کانون صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه در سال 1396 برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: 1396/3/9 | 

دومین گردهمایی کانون صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1396، با حضور دکتر جعفر توفیقی، و رابطین اداری دانشگاه و اعضای شورای صنفی دانشجویان دانشگاه، دوشنبه هشتم خردادماه در مجتمع فرهنگی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این گردهمایی، ابتدا دکتر امامی (رییس هیات مدیره کانون صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران)، با گرامیداشت ایام مبارک ماه رمضان، به حاضران در جلسه خیر مقدم گفت. وی به برخی اقدامات انجام شده در کانون اشاره کرد و کانون صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه را نهادی مدنی، برآمده از دل خواست اساتید خواند و افزود: این کانون، به طور صریح و شفاف، خواست و مطالبات اساتید را به دولت آینده منتقل می کند.

در ادامه جلسه، دکتر جعفر توفیقی با موضوع «آینده آموزش عالی ایران» سخنرانی کرد. وی آینده آموزش عالی ایران را از سه منظر قابل تامل دانست: آینده در صورت تداوم روند فعلی؛ آینده در صورت بازنگری در سیاستها و راهبردها؛ آینده با توجه به تحولات آموزش عالی در جهان.

دکتر توفیقی با اشاره به قریب به 39 سال انباشت تجربه مدیریتی در آموزش عالی کشور، بر لزوم ارزیابی و بازنگری مستمر و تصحیح اقدامات، تاکید کرد. وی سپس به تبیین روندهای آموزش عالی در جهان پرداخت و در توصیف برخی خصایص دانشگاههای بزرگ و برتر جهان، گفت: دانشگاههای تراز اول دنیا به شدت دارند به سمت بین المللی شدن حرکت می کنند. در این دانشگاهها، تاسیس پردیس های بین المللی خارج از کشور و رقابت برای جذب دانشجوی بین المللی رو به گسترش است. این دانشگاهها برای خود ماموریت های جهانی تری تدارک می بینند که از جمله می توان به ماموریت آنها در توسعه پایدار، محیط زیست و سعادت بشر اشاره کرد. همچنین پیمانهای آموزشی منطقه ای و بین المللی به سرعت در حال گسترش است. دکتر توفیقی علاوه بر این، افزایش اختیارات دانشگاهها، اعتبارسنجی، شکل گیری مدلهای جدید ارتباط دانشگاهها با صنعت و تکمیل زنجیره علم تا ثروت، کاهش منابع مالی دولتی و تنوع در منابع درآمدی دانشگاهها، جهانی شدن بازار اشتغال دانش آموختگان، غلبه ارزشهای کاربردی بر ارزشهای سنتی، تبدیل دانشگاهها با دانشگاههای جامعه محور، اقتصاد محور و... را از دیگر ویژگیهای نظام های آموزش عالی در جهان امروز برشمرد و تصریح کرد ما باید برای بین المللی شدن آموزش عالی خود، برنامه ریزی کنیم.

در ادامه این نشست، دکتر جلالی (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه)، در سخنان کوتاهی، سمت و سوی جهان را همگرایی و جهت حرکت آموزش عالی در جهان را، جهانی شدن معرفی و تاکید کرد: اکنون تمدن، در دست کسانی است که تکنولوژی دارند. وی همچنین در خصوص سند توسعه آموزشی 2030 توضیحاتی ارایه کرد و گفت: این سند غیر الزام آور و در راستای خواست جهان برای حرکت به سمت صلح پایدار است.

اقامه نمازمغرب و عشاء و ضیافت افطار، پایان بخش مراسم دومین گردهمایی کانون صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در سال 1396 بود.

گفتنی است کانون صنفی اعضای هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، تشکلی صنفی، غیر سیاسی و غیرانتفاعی است و هدف از تشکیل آن، تبیین ارزش و جایگاه واقعی علمی و پژوهشی اعضای هیأت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در سطح داخلی و بین المللی به منظور بهره گیری از ظرفیتهای ایجاد شده در رفع نیازمندیهای علمی و پژوهشی کشور است.

آلبوم تصاویر

جهت دریافت ویدئوهای این مراسم با کیفیت بالاتر، لطفا اینجا را کلیک نمایید


دفعات مشاهده: 3651 بار   |   دفعات چاپ: 916 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان
کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 47 queries by YEKTAWEB 4665